WhistleB möter stark global efterfrågan på sina visselblåsartjänster och har nu valt Sigma som stöd för fortsatt utveckling av företagets kommunikationstjänster.

WhistleBs tjänst för anonym kommunikation ger styrelse och ledning en direkt kommunikation med sina medarbetare, och ökade möjligheter att snabbt kunna agera på eventuella missförhållanden.

– Grunden för att få in väsentlig information ligger i att erbjuda ett säkert system som anställda litar på. Vi vet att anonymitet krävs för att få in känslig information, och företaget måste skydda känslig data, säger Gunilla Hadders, en av grundarna till WhistleB. 

Säkra och effektiva verktyg för att kunna kommunicera anonymt med medarbetare, leverantörer och kunder är nyckelfrågor för WhistleB. Företag måste förebygga och minimera risker kopplade till t.ex. mutor, korruption eller diskriminering. Eller bara ta in goda idéer och förslag för en trygg och attraktiv arbetsplats. De konkreta förslagen finns ofta redan tillgängliga hos medarbetarna. Nu vidareutvecklas WhistleBs tjänster med stöd av Sigma.

– Vi har valt Sigma för deras spetskompetens och dokumenterade erfarenhet av internationella system med mycket högt ställda säkerhetskrav, säger Gunilla Hadders.

– Sigma vill göra skillnad. Vi vill vara med och utveckla lösningar för en bättre morgondag. Det är inspirerande att bidra till WhistleBs verksamhet och vi delar deras passion för att utveckla smarta lösningar för globala samhällsfrågor, säger Jonas Wollinger, affärsområdeschef applikationsutveckling och förvaltning på Sigma.

Gunilla Hadders whistleblowing whistle-blowing  För mera information: Vänligen kontakta Gunilla Hadders, Grundare, WhistleB

How can I help you?
+

Hi,

Please, fill in the form, and we will get back to you shortly by e-mail.

Footer form EN

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.