Oletko uusi jäsen WhistleB:n ilmoitusjärjestelmän kumppaniohjelmassa?

mei 12, 2020

Lisääntyneen kiinnostuksen vuoksi laajennamme WhistleB:n ilmoitusjärjestelmän kumppaniohjelmaa. Ohjelmassa kumppanimme voivat määrittää tarjontansa asiakkaille ja tulla osaksi nopeasti kasvavia ilmoituspalvelumarkkinoita.

Sopiiko WhistleB:n kumppaniohjelma sinulle?

Kumppanimme tarjoavat yleensä palveluita, jotka täydentävät ilmoitustenhallintaohjelmistoa. Tällaisia kumppaneita voivat olla esimerkiksi petoksiin erikoistuneet asianajajat ja talousrikollisuutta vastaan taistelevat ryhmät. Teemme yhteistyötä myös rikosteknisten tutkimusosastojen, työ- ja työsuhdeoikeuteen, riskienhallintaan sekä etiikkaan ja vaatimustenmukaisuuteen erikoistuneiden tahojen kanssa. Toimitko sinä näillä aloilla? Jos vastaus on kyllä, asiakkaasi saattavat olla kiinnostuneita väärinkäytöksien ilmoittamiseen liittyvistä palveluista ja WhistleB:n kumppaniohjelma voi olla oikea valinta sinulle.

 

Mitä ohjelmamme tarjoaa?

WhistleB:n kumppanina voit hyödyntää WhistleB:n johtavaa ilmoitusjärjestelmää, jonka avulla sinä ja asiakkaasi voitte vastaanottaa ja hallita ilmoittajatapauksia turvallisesti ja tehokkaasti. Tavoitteenamme on, että WhistleB:n kumppaniohjelma voi auttaa sinua seuraavissa asioissa:

  • Lisää kysyntää ammattitaidollesi WhistleB:n ilmoittajaratkaisun avulla
  • Laajenna palveluvalikoimaasi ilmoituksien hallinnalla esimerkiksi tarjoamalla kokonaisvaltainen paketti
  • Pysy ajan tasalla kaikista ilmoittamisen laillisista ja käytännön asioista

 

Kumppanimme käytössä ovat:

  • WhistleB:n ilmoitusjärjestelmä: Hintansa arvoinen ja käyttäjäystävällinen järjestelmä, jossa on markkinoiden johtava suojaus ja joka on kaikkien sovellettavien lakien ja EU:n tietosuoja-asetuksen mukainen. Yksi kertakirjautuminen Tapaus-hallintajärjestelmään kaikille asiakkaillesi ja kehittyneet, automaattisesti luodut tilastot asiakkaille.
  • Tuki: Myynti tuki sekä tekninen ja toteutustuki.
  • Tietojen jakaminen: Kumppanien koulutus, kumppanuuteen liittyvät uutiskirjeet, parhaat ilmoituskäytännöt ja mahdollisuus osallistua tapahtumiin ja yhteismarkkinointiin.

 

Mitä mieltä nykyiset kumppanimme ovat WhistleB:n kumppaniohjelmasta?

WhistleB:n tyypillisiä kumppaneita ovat asianajotoimistot, vaatimustenmukaisuuskonsultit ja muut ilmoittamiseen liittyvät asiantuntijat (esim. rikostekniset tutkijat, auditoijat ja konsultit) niin kansallisella kuin globaalillakin tasolla. Tätä mieltä kumppanimme ovat yhteistyöstämme:

WhistleB tarjoaa ilmoittajille selkeän, käyttäjäystävällisen ilmoitusratkaisun, jossa on useita lokalisointi- ja mukautusvaihtoehtoja. Asiakaspalvelu on nopeaa, osaavaa ja tehokasta. Vahva suositus.” – Hallintokumppani, petoksia tutkiva yritys, Berliini

WhistleB:n kattava lähestymistapa ilmoittamiseen ottaa aina huomioon uusimmat lailliset vaatimukset. Selkeä ja helposti integroitava ratkaisu sai meidät välittömästi puolelleen. Suosittelemme tätä joustavaa ratkaisua myös asiakkaillemme.” – Asianajaja oikeusjuttuihin, talousrikoksiin ja vaatimustenmukaisuusasioihin erikoistuneessa yrityksessä, Wien

 

Haluatko lisätietoja WhistleB:n ilmoittajajärjestelmän kumppaniohjelmasta? Voit aina ottaa meihin yhteyttä:

Jan Tadeusz Stappers,Head of Partnership Development

jan.stappers@whistleb.com

Karin Henriksson,Senior Advisor

karin.henriksson@whistleb.com

Neem contact op

Uw bericht is succesvol verzonden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

There seems to be some problem when sending your message. Try again soon.

Founders blog

whistleblowing system april 28, 2020 Once again this year, risk prevention was cited as one of the key benefits of having a whistleblowing system in place
Bekijk alles ›

WhistleB news

april 13, 2021 Meer vragen over de Europese Klokkenluidersrichtlijn
Bekijk alles ›

Webinars

april 16, 2019 Webinar: The new EU Whistleblower Protection Directive
Bekijk alles ›

Media

Meer vragen over de Europese Klokkenluidersrichtlijn Hoe versterkt het klokkenluidersysteem van WhistleB de naleving van de Europese Klokkenluidersrichtlijn? ISO 37002 inzake systemen voor klokkenluidersregelingen – Het ethische perspectief